HAPPY KLANTEN


Ben er erg blij mee.

Ik heb meerdere bestellingen gedaan bij Nadora. Elke keer weer blij verrast met de zorg die besteed is aan het prepareren van de vlinders en insecten. De prijs / kwaliteit is wat mij betreft goed. Ik ben zelf kunstenaar en ik zie wanneer ergens aandacht aan besteed is en wanneer niet. Je kunt ze goedkoper krijgen, maar dan heb je niet de kwaliteit, zorg en aandacht die je wel bij Nadora krijgt. Ze hebben bij mij een mooi plekje. Een echte aanrader!

--- Huub (Nederland) ---


Wat heeft deze geweldig mooie kleuren. Helemaal happy. Kwam ook perfect aan in een stevige verpakking. Een aanrader!

--- Gina ---


Wat een beauty!

Ik heb ooit in een dierentuin een wandelende tak van dichtbij gezien. En was er volledig door gefascineerd. Na een lange zoektocht heb ik eindelijk bij Nadora een grote ingelijste wandelende tak gevonden. Ik vond hem eerst prijzig, maar na wat reviews gelezen te hebben en contact te hebben met de verkoper, was ik overtuigd. Super aardige mensen die net ff dat extra aandacht geven! Ik heb hem direct besteld. En ik heb er totaal geen spijt van. Wat een beauty ❤ ! Hij hangt prachtig bij mij aan de muur. Ik zou er zo meer bestellen.

--- Carla T. (Nederland) ---


Snelle service en prachtige kwaliteit! De Atlas vlinder was goed verpakt waardoor hij goed en onbeschadigd aankwam. Nu staat hij te schitteren op mijn dressoir.

--- Roxy Laeren ---


Ik was direct verliefd.

Toen ik die groene vlinder zag was er ik direct verliefd. Ik moest hem hebben. Je wordt zooooo hebberig van de vlinders bij Nadora dat ik er direct 3 heb besteld. Ze kwamen snel aan en waren zorgvuldig verpakt. Ze hangen nu te pronken aan de woonkamer muur. Dank je wel Nadora!

--- Linda Berg (België) ---


Ik was opslag verliefd. Wat een grappig diertje is de Angamiana Floridula.. Klantenservice is super vriendelijk en reageert snel. Ik had namelijk een paar vragen over de verzending en die kreeg ik duidelijk uitgelegd.

--- Sara de Groot ---


Helemaal naar wens gemaakt.

Superblij met mijn vlinder
Helemaal naar mijn wens gemaakt .

--- Karin A. ---


Ik heb deze morpho didius voor mijn moeder gekocht. Het is gewoon een dotje. Mooie kleuren, zowel aan de voorkant als aan de achterzijde. Mijn moeder is helemaal blij met haar vlinder aan de muur :-)

--- Klara van der Vlist ---


Heel mooi gemaakt!

We wandelen door de hei en vonden een dode kever. We vonden hem zo mooi dat we het zielig vonden om hem te laten liggen. We namen hem mee en zochten iemand die hem kon prepareren. We vonden Nadora en spraken met de eigenaresse. Zij gaf aan dat ze de kever kon preparen en in een door ons uitgekozen kistje kon zetten. Hij is erg mooi gelukt. Je ziet dat er heel veel zorg aan besteed is. Dank je wel Nadora!We wandelen door de hei en vonden een dode kever. We vonden hem zo mooi dat we het zielig vonden om hem te laten liggen. We namen hem mee en zochten iemand die hem kon prepareren. We vonden Nadora en spraken met de eigenaresse. Zij gaf aan dat ze de kever kon preparen en in een door ons uitgekozen kistje kon zetten. Hij is erg mooi gelukt. Je ziet dat er heel veel zorg aan besteed is. Dank je wel Nadora!

--- Renate (Nederland) ---


Je ziet veel rommel op internet. Dit insect is met heel veel zorg en liefde behandeld en geprepareerd. Super goede kwaliteit en hele fijne service. Ik ga hier vaker bestellen.

--- Trudi Oosterveer ---


Prachtige Schatjes.

Ik heb altijd al wat met vlinders gehad. Jammer dat er in Nederland niet zulke mooie exemplaren rondvliegen. Via Nadora vond ik deze 2 prachtige schatjes. Ik kan ze van beide kanten bewonderen door de doorkijk lijst. Voor de blauwe kleuren van de Morpho zijn indrukwekkend. Daar kan ik dus uren naar blijven staren. En elke keer zie ik weer wat nieuws in de vleugels.

--- Willy B. (Nederland) ---


Ook als je een maatwerk bestelling wil, wordt alles gedaan om naar wens te leveren..Fantastisch. Ik had een bepaalde vlinder in gedachten en zij maakten het mogelijk

--- Bert Janssens ---


Een aanrader voor iedereen

We hebben diverse mooie vlinders via Nadora besteld. Deze mooie vlinder staat bij ons op de badkamer met uitzicht naar buiten. Zo worden wij elke ochtend mooi wakker ;-)

--- Maria en Bert (Nederland) ---


Ik heb vandaag twee lijsten ontvangen. De vlinders zijn prachtig en netjes op tijd geleverd. Dank jullie wel voor de goede service!

--- Lara Voer ---


Top shop!

Ik heb de Atlasmot besteld en hij is ongelooflijk mooi. De manier waarop de mot is geprepareerd laat echt zijn grootte en schoonheid zien. Ik zou deze winkel 100% aanbevelen.

--- Alexandra (Nederland) ---


Erg zorgvuldig verpakt. De lijst met het insect kwam ongeschonden aan. Helemaal te gek. Wat een prachtig idee en een beauty

--- Karina van Agt ---


zeldzaam mooi

Wat een dotje! Deze opgezette Pyrops Pyrorhyncha is een must-have voor elke insectenliefhebber! De aandacht voor detail is ongelooflijk, en de levendige kleuren zijn echt betoverend. De wijze van preparen is van topkwaliteit, waardoor het exemplaar er natuurlijk en levensecht uitziet. Het is een mooie aanvulling op mijn collectie. In het algemeen kan ik Nadora en de Pyrops Pyrorhyncha ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar verbluffend insecten.

--- Jannete (Nederland) ---


De producten zijn erg kwetsbaar maar worden heel goed verpakt! Dus alles kwam in goede staat aan . Ik ben happy!

--- Janneke Koe ---Niets willen missen?

Blijf op de hoogte van nieuwkomers, aanbiedingen en nieuws